Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سحر قريشي از سريال علي البدل حذف شد : سيروس مقدم کارگردان سريال نوروزي علي البدل از علت عدم حضور سحر قريشي و گوهر خيرانديش در اين سريال ميگويد.


سحر قريشي سريال علي البدل در لوکيشني خاص در روستايي در اطراف همدان با دکور سازي در فضايي متفاوت روايت شد قصه اي مفرح و طنز دارد که مي تواند روايتي متفاوت از طنز تلويزيوني به قلم محسن تنابنده (سرپرست نويسندگان)، خشايار الوند و مشاور، حسن وارسته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سحر قريشي
مجموعه نوروزي «علي البدل» به کارگرداني آقاي «سيروس مقدم» و تهيه کنندگي خانم «الهام غفوري» با استقبال گسترده مخاطبان روبه رو شده است. «علي البدل» سريال مخاطب پسندي است که درايام نوروز از شبکه يک سيما پخش شد و به همين مناسبت با سيروس مقدم، کارگردان اين مجموعه مصاحبه مفصلي انجام داده ايم که مي خوانيد.

چه شد که نوروز، به عنوان زمان پخش اين سريال انتخاب شد؟
تاريخچه مجموعه «علي البدل» از يک طرح 30قسمتي شروع مي شود؛ ابتدا قرار بود اين مجموعه در 30قسمت و براي پخش در ايام ماه مبارک رمضان سال قبل ساخته شود و سيناپس کار هم آماده بود ولي با نزديک شدن به ماه رمضان و اين موضوع که اين سريال پروژه سختي بود، شرايط مساعدي براي توليد وجود نداشت و ضمن آن که در آن دوره سازمان با محدوديت هاي مالي زيادي هم روبه رو بود. نهايتاً تصميم براين شد که اين مجموعه با قصه اي کوتاه تر و حدود 15قسمت، براي پخش در ايام ديگري از سال آماده شود. پس از منتفي شدن پخش ماه رمضان، ابتدا قرار شد که اين مجموعه در ايام تابستان نمايش داده شود يا اوايل زمستان، که با فراهم نشدن شرايط و نظر مديران، پخش اين سريال براي ايام نوروز در نظر گرفته شد.
آيا کوتاه شدن قصه، به روايت لطمه نمي زند؟
طبيعي است که کوتاه شدن داستان به مجموعه آسيب مي زند؛ وقتي شما قصه اي را براي 30قسمت طراحي مي کنيد، سفره اي پهن مي شود که به آهستگي چيدمان آن کامل مي شود و اگر توجه کنيد در قسمت هاي ابتدايي علي البدل ما با ريتم نسبتاً کندي همراه هستيم ولي از قسمت پنجم به بعد ريتم داستان سريع مي شود و علت آن اين است که در آن زمان ديگر مشخص شده بود که بايد قصه را در 15قسمت ببنديم؛ قاعدتاً اگر ما از ابتدا مي دانستيم که سريال قرار است 15قسمتي باشد، قصه و شخصيت پردازي ها را با توجه به آن اجرايي مي کرديم و ريتم تندتري به داستان مي داديم.

آيا ايده ساخت اين مجموعه از فيلم «ايران برگر» الهام گرفته است؟
ايده اوليه متعلق به آقاي تنابنده بود که حدود دوسال پيش به تلويزيون ارائه شده بود که به دليل سختي هاي توليد اين مجموعه و همچنين مفاهيم حساس آن که دقت زيادي را براي توليد مي طلبيد، نهايتاً به سال95 رسيد.
شايد به اين دليل که به هرحال آقايان تنابنده و مهران فر در پروژه «ايران برگر» نيز حضور داشته اند اين شائبه به وجود آيد که علي البدل از آن فيلم ايده برداري شده است ولي در واقع به هيچ عنوان قصد و هدف اين اتفاق نبوده است و ايران برگر بيشتر به فضاي انتخاباتي و دعواهاي حاشيه آن در يک آبادي مي پردازد؛ ما تلاش کرديم که فضا و قصه اي جديد را روايت کنيم و در اواخر سريال ماجراها به قدري پيچيده مي شود که باعث تفاوت هاي اساسي با ايران برگر مي شود.

موضوع سفر رييس جمهور از ابتدا در قصه بود يا با توجه به نزديکي انتخابات به آن اضافه شد؟
اين موضوع در همان طرح اوليه دوسال پيش هم وجود داشت؛ در قصه اوليه ناکجاآبادي وجود داشت که ثروت خدادادي که آب هاي زيرزميني است را دارند و اين روستا توسط دو خان اداره مي شود که درعين مسن بودن داراي رفتاري کودکانه و سرشار از لجبازي هستند. در همان قصه اوليه، موضوع سفر رييس جمهور به اين آبادي وجود دارد که در قسمت اول عنوان مي شود. در زماني که ما سريال را مي ساختيم، با توجه به فاصله زماني با انتخابات، هنوز فضاي رقابتي و انتخاباتي امروز وجود نداشت.
ما هيچ هدف و قصدي براي تقابل يا حمايت از جناح ها و جريان هاي سياسي نداشتيم. ما معتقديم که خود مردم بايد فکري به حال خودشان بکنند و رييس جمهور هم فرد منتخب همين مردم است و اگر رفتار و کردار مردم درست نباشد، طبيعتاً يک نفر نمي تواند کار خاصي انجام دهد.
از علت عدم حضور بازيگراني مثل «گوهرخيرانديش» و «سحرقريشي» در اين سريال بفرماييد.
هر پروژه اي در زمان شروع، گزينه هايي براي نقش هاي مختلف دارد؛ مورد خانم «گوهر خيرانديش» ايده اوليه اي بود که قرار بود يکي از خان ها زن باشد و نقش آن را ايشان بازي کنند که يک رقابتي بين خان مرد و زن ايجاد شود ولي اين ايده در همان ابتداي کار لغو شد و علت آن هم اين بود که با اين انتخاب، بسياري از موقعيت هاي طنز محدود مي شد.

نقش دختري که به روستا مي آيد و مردم او را به عنوان فرستاده رييس جمهور اشتباه مي گيرند، در ابتدا قرار بود خانم «سحر قريشي» بازي کنند که نهايتاً با مشورت هايي که صورت گرفته شد از اين انتخاب منصرف شديم. دوستان معتقد بودند که داستان خاص اين سريال به اندازه کافي پتانسيل حاشيه سازي و حساسيت را دارد و بهتر است خودمان از حواشي احتمالي بيشتر جلوگيري کنيم و اين معذوريت ها درباره ايشان از سمت تلويزيون منجر به اين اتفاق شد وگرنه بعيد مي دانم چيزي به اسم ممنوع التصوير در تلويزيون داشته باشيم.
امکان توليد سري بعدي اين سريال وجود دارد؟
مشخص نيست، بايد بررسي شود که ابتدا نظر مردم چگونه است و آيا اين مجموعه را دوست داشته اند و سپس نياز سنجي صورت گيرد و درمرحله بعد اين که مديران فرهنگي موافق اين اتفاق هستند و در مرحله آخر اين موضوع که آيا تيم سازنده، ايده و داستان نو و جذابي براي ادامه اين مجموعه دارند يا خير. ضمن اين که علي البدل برعکس «پايتخت» که فضايي دارد که شما در يک جمع شلوغ هم مي توانيد آن را ببينيد و متوجه داستان شويد، نياز به دقت و فهم داستان دارد و به همين علت اميدواريم که علي البدل در زمان مناسب ديگري هم بازپخش شود که مي تواند جذابيت هاي زيادي داشته باشد.
از اينکه استاندارد قضاوت شما توسط مردم «پايتخت» است نگران نيستيد؟
صادقانه بايد بگويم که چرا، واقعاً نگران کننده است؛ حتي مردمي که درباره علي البدل صحبت مي کنند در پايان از پايتخت سؤال مي کنند! و سريال علي البدل را با آن مجموعه مقايسه مي کنند يا مي پرسند که چرا نقي در علي البدل چنين نقشي دارد؟! خب اين سؤالات طبيعي است ولي بايد درنظر داشت که هرکار فضاي خاص خود را دارد که بايد براساس آن عمل کرد.

از همکاري هاي آينده با سازمان «اوج» بفرماييد.
در حال حاضر درآستانه توليد «پايتخت» با همکاري سازمان اوج هستيم و تا اين لحظه همکاري خوبي بوده است و برخلاف برخي از حواشي، اوج درباره داستان اين مجموعه اعمال نظر و دخالتي نداشته است. ورود اوج به سريال سازي در تلويزيون فقط بحث حمايتي است و دراين اوضاع محدود مالي سازمان مي تواند کمک خوبي صورت بپذيرد.
مجموعه «هنگام بيداري» هم درحال انجام کارهاي مقدماتي است که بعد از پايتخت وارد توليد شود؛ متن درحال نگارش است، لوکيشن ها بازبيني شده و قطعاً اوايل پاييز کار کليد خواهد خورد.
حاشيه اخير سحر قريشي: اوچندي پيش از دعوت شوم يک کارگردان سرشناس به يک خانه پرت خبر داد
سحر قريشي چندي پيش اظهار داشت: من به خاطردوران ممنوع الفعاليتي دائما تهديد مي شدم که اگر بخواهي در سينما کار کني فلان و ... اگر وارد فلان پروژه نشوي نمي گذاريم کار کنيم. تا اينکه يک دفتر سينمايي به اسم يک کارگردان سينمايي معروف مرا خواستند که من باب آشنايي با ايشان را نداشتم ولي از نظر جايگاه ايشان را مي شناختم. گفتند: راننده‌اي را دنبال شما مي فرستيم تشريف بياوريد دفتر.

اين اتفاق براي بسياري از بچه هايي که علاقه‌مند به بازيگري هستند افتاده است. چيزهايي عجيبي تاکنون شنيده ام و سر صحنه مي‌بينم. متاسفانه بسياري از بانوان علاقه مند به بازيگري هيچ موقع به اين دفاتر نمي رسند و اگر برسند به دفاتري خواهند رسيد که دفتر نيست و اين اتفاق براي من سحر قريشي افتاد. به احترام آن فيلمساز، با ذوق و هيجان روز جمعه قبول کردم به دفتر آن کارگردان معروف بروم. تلفني به من گفتند که براي تو ماشين خواهيم فرستاد.

ماشين ( تاکسي سمند) دنبالم آمد و من سوار ماشين شدم. وارد مسير شديم و با راننده صحبت مي کردم و متوجه شدم ايشان راننده آقاي کارگردان معروف هستند چون شروع به گفتن خاطره کرد و خاطره‌هايي که ايشان تعريف مي کرد بخش‌هايي از آن را توسط همکاران ديگر شنيده بودم.
رسيديم به دفتر راننده گفتند که همين پلاک است و به ايشان گفتم مي شود بايستيد. چون جايي که مرا برده بود خيلي خلوت بود. ايشان موافقت کردند و من پياده شدم و هرچه زنگ دفتر را ميزدم کسي در را باز نمي‌کرد. شانسي که من آوردم اين بود که کسي در را باز نکرد. مثل اينکه پشيمان شده بود و نمي دانم در اون شرايط فقط خدا به من رحم کرد.

هي زنگ زدم و به راننده گفتم در دفتر را باز نمي‌کنند. بعد گفتم که خود ايشان هم زنگ بزنند اما باز هم در را باز نکردند و بعد متوجه شدم آنجايي که من رفتم اصلا دفتر اين کارگردان سرشناس نبود.چون خيلي شناخت از موقعيت دفاتر نداشتم نمي دانستم که اينجا دفتر َآن کارگردان مطرح نيست. آنجا دفتر نبود و در هم روي من چون راننده ايستاده بود باز نشد و من هم برگشتم اما يک حال خيلي منقلبي و بدي داشتم.
بيوگرافي سحر قريشي
سحر قريشي در ششمين روز از دي ماه سال 1366 در تهران متولد شد. او بازيگر سينما و تلويزيون است و بازيگري را با فيلم سينمايي لج و لج بازي آغاز کرد.

سحر قريشي تنها يک برادر دارد و رنگ هاي مورد علاقه اش مشکي ، آبي و قرمز است طرفدار دو آتيشه استقلال است.

سحر قريشيو برادرش
سحر قريشي دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و اين آينده را براي خود پيش بيني ميکند. براي قريشي نوع پوشش و لباس خيلي اهميت دارد . او حسين سهيلي زاده را مانند پدرش دوست دارد.
سحر قريشي پس از آن از طريق سياوش خيرابي به سهيلي‌زاده معرفي شد و آقاي سهيلي زاده براي نقش يلدا او را انتخاب کرد. او بعد از ايفاي نقش يلدا در سريال دلنوازان به شهرت رسيد.

صبح نو

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت پرسپولیس از استوری جنجالی مدافع سپاهان

به گزارش “ورزش سه”، ساعتی پیش محمد دانشگر، مدافع تیم سپاهان، با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرامش به اعضای تیم رسانه پرسپولیس و مدیریت این باشگاه کنایه زد.

البته او این استوری تند را لحظاتی بعد پاک کرد، اما باشگاه پرسپولیس شکایتی را در این خصوص ثبت کرده است.

باشگاه پرسپولیس شکایت خود را از طریق نامه‌نگاری با سازمان لیگ و نزد کمیته اخلاق ثبت کرده و خواستار رسیدگی به آنچه قرمزها استوری توهین‌آمیز خواندند، شده است.

دیگر خبرها

  • شکایت پرسپولیس از استوری جنجالی مدافع سپاهان
  • بدشانس‌ترین استقلالی، رکورددار مصدومیت‌های تلخ
  • قریشی: داور برای اخراج نکردن چشمی توجیهی ندارد
  • قریشی: ذوب‌آهن شایسته باخت نبود؛ چرا چشمی اخراج نشد؟
  • قریشی: داور با چه توجیهی روزبه‌چشمی را اخراج نکرد؟!
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ