Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@11:14:08 GMT

همبرگرفروش فنلاندی در ایران شعبه زد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۵۰۶۲

همبرگرفروش فنلاندی در ایران شعبه زد

یک شرکت فنلاندی اخیرا اولین شعبه خود را در ایران دایر کرده و اولین شرکت غربی زنجیره ای فروش همبرگر لقب گرفته که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور شعبه دایر می کند.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از پایگاه خبری اینتلی نیوز، شرکت هس همبرگر فنلاند اخیرا اولین شعبه خود را در ایران دایر کرده و اولین شرکت غربی زنجیره‌ای فروش همبرگر لقب گرفته که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور شعبه دایر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بر اساس توئیت کیجو نوروانتو، سفیر فنلاند در تهران، این شعبه در منطقه تهرانپارس قرار دارد.

شرکت هس برگر، هیچ شعبه دیگری در منطقه خلیج فارس، آسیای میانه یا جنوب قفقاز دارد. هیکی سالملا، موسس هس برگر در سایت اینترنتی این شرکت نوشت: «در مراسم آغاز به کار این رستوران در روز جمعه مشتریان زیادی حضور داشتند و مراسم خیلی مثبتی بود. در مراسم افتتاحیه سفیر فنلاند در ایران نیز حضور داشت.»

کاری سالملا، مدیر عامل شرکت هس برگر به روزنامه فنلاندی هلسینگین سانومات گفت: «ایران بازاری با ۸۰ میلیون مصرف کننده است که هنوز هیچ همبرگر فروشی غربی‌ای در آن دایر نشده است. ما این را یک فرصت می‌دانیم. هدف ما ایجاد سالانه یک تا ۲ رستوران در ایران است.»

بر اساس این گزارش، برخی از مواد اولیه همبرگر‌های ارائه شده در این شعبه از جمله س. مایونز از فنلاند وارد می‌شود. هس برگر اعلام کرده که قصد دارد فعالیت هایش را در منطقه خلیج فارس گسترش دهد. یک شعبه دیگر قرار است اواخر امسال در ابوظبی دایر شود.

هس برگر در سال ۲۰۰۴ یک رستوران در دمشق دایر کرد، اما یک سال بعد آن را بست.

این شرکت فنلاندی همچنین حضور قدرتمندی در کشور‌های لیتوانی، لاتویا، استونی، روسیه و بلاروس دارد. در تابستان ۲۰۱۷، شرکت اسپانیایی تله پیتزا اولیه شعبه خود را در تهران افتتاح کرده بود. این شرکت اولین پیتزا فروشی خارجی بود که بعد از برجام وارد بازار ایران شد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003MkX

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • اشتوتگارت 3-1 بایرن: خیال رئال راحت باشد!‏
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲۱ شعبه اخذ رای سمیرم و لنجان
  • شوتی که سر مدافع بایرن را شکافت! (عکس)‏
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی